December 2017
25 december 1e kerstdag; A-nest 5 jaar!! Van harte Bo, Bertus, Flannan, Ginger, Max, Rowan, sir James en natuurlijk Bennet en Lizzy 

 
Wat een afsluiting van het jaar 8 en 16 december! Lizzy 2 keer achter elkaar Beste van het Ras geworden!
Darcy 2 x beste veteraan en Fanny 2 uitmuntend in Amsterdam Holland Cup en haar eerste jeugdpunt tijdens de Kerstshow!
 
Afbeelding invoegen 
 
Lizzy Beste van het Ras onder keurmeester Dick Rutten
Kerstshow 16 december 2017

 
Afbeelding invoegen 
 
Lizzy Beste van het Ras onder keurmeester Nadja Timmermans-Kadenko
Holland Cup Amsterdam 8 december.

Oktober 2017
Op 22 oktober Piet Roks Jonge hondendag wordt Fanny 2e in de puppyklas
 
Afbeelding invoegen 
 
 
13 oktober B-nest 2 jaar!!! Van harte gefeliciteerd Bo, Bell, Katy, Loeki, Bahron, Barney, Bennet Jr, Quinn en James.

 
 

Op 1 oktober 2017 in Maastricht; Liz wint het reserve CAC/CACIB onder keurmeester B. Espeland (N) en wordt daarmee definitief Nederlands Kampioen!

Juli 2017  
Darcy wint in Echt op 2 juli; Beste Veteraan, Beste Reu, Beste van het Ras, Beste Veteraan van de DAG!,3e Beste van de Groep 7, onder keurmeesters Ricky Lochs, Dick Rutten en Hans van den Berg!!!

Afbeelding invoegen
 
Darcy wint Beste Reu en Beste van het Ras onder Ricky Lochs
 
Afbeelding invoegen
 
Darcy wint Beste Veteraan van de Dag onder Dick Rutten
 
Afbeelding invoegen
 
Darcy wint 3e Best van Groep 7 onder Hans van den Berg

April 2017
23 april, de jury is er uit....So we are decided.....aflevering 9 van  Lizzy's Blog
 
Afbeelding invoegen 
14 april, Ze zijn naar de dierenarts geweest, lees mee in Lizzy's Blog deel 8
 
Afbeelding invoegen

7 april Lizzy's Blog deel 7 is uit; Loreena   Lizzy's Blog

Afbeelding invoegen

Maart 2017 
 Lizzy's Blog aflevering 6; Dubbel op,  is uit
 Afbeelding invoegen
 
24 maart Lizzy's Blog deel 5; Het is lente!! Lizzy's Blog

Afbeelding invoegen

16 maart Lizzy's Blog deel 4 is uit; Oppas-oma Lizzy's Blog

Afbeelding invoegen 

 Lizzy's Blog! Ook voor Liz haar C-nest maken we blog's, onderstussen is de 3e uitgekomen 9 maart Sweet as Candy, lees meer op
Lizzy's Blog
 
Afbeelding invoegen
 
Februari 2017
Ze zijn geboren! Het C-nest, 5 heren en 6 dames!
 Afbeelding invoegen

Januari 2017
 
De beste wensen voor 2017!
Voor ons begint het jaar goed. Tijdens de feestdagen op 2e kerstdag ben ik met Lizzy naar Zweden gereden. Daar stond een mooie Zweedse reu op haar te wachten Mumrik (Frinan Entertaining Coppers). Het was liefde op het eerste gezicht, na een vijftal minuten gespeeld te hebben was de dekking al daar.
 
Afbeelding invoegen
 
En nu is het ca. 4 weken na de dekking en hebben we de dierenarts opgezocht en die bevestigde al wat wij dachten, Liz heeft opgenomen en "ze zit goed vol" zoals de dierenarts ons meldde.
 
Op naar eind februari! Heeft u interesse? Lees meer op pagina van het  C-nest
 
 

December 2016
 
Wat een fantastische maand! Behalve dat ik zelf mocht keuren op de Kerstshow, heeft Liz haar 3e volle CAC gehaald onder keurmeester Dick Rutten en werd ze ook nog best van het ras. Liz heeft nu 3,5 CAC. Ze heeft er 4 nodig om kampioen te worden, dus ze is al een eind op weg. 
 
Afbeelding invoegen
 
 
Afbeelding invoegen
 
November 2016
Het gaat goed! Zo ben ik geslaagd voor diverse rassen afgelopen maanden allemaal uit de Staande Jachthondengroep. Bijschrijven mocht ik de Duitse Staande Langhaar, de Heidewachtel en tevens nu de Weimaraner Lang- en Korthaar!
 
Wat ook mooi was is dat Lizzy onder Wout Arxhoek reserve beste teef werd in Bleiswijk en daarmee haar 2e volle CAC behaalde!
Afbeelding invoegen

September 2016
 
Terugkomdag B-nest op 18 september a.s.
 
 Afbeelding invoegen

2016
Het is wat rustig geweest in Huize Tussocks Manor, pups de deur uit, veel werk, weinig shows, wel gekeurd en weer in opleiding als keurmeester voor andere rassen uit rasgroep 7. Ondertussen ben ik ook keurmeester geworden voor de Duitse Staande Langhaar!
 
We kijken nu naar Lizzy, zij zal in de tweede helft van het jaar loops worden en we willen dan graag een nestje van haar. Ons C-nest. We houden jullie op de hoogte via deze site via nieuws en via de pagina puppies.
 
December 2015
De laatste blog nummer 10 is uit Balansdagen 
 
Afbeelding invoegen
 
Blog 10 is uit; Naderend vertrek
 
Afbeelding invoegen 
 
 
De pups zijn nu 7 weken oud en blog nummer 9 is uit...als klein Sinterklaascadeautje......

Afbeelding invoegen

November 2015
 
25 november: 6 weken oud en Jane's Blog nummer 8 is uit!
 
Afbeelding invoegen 
 
18 november: Jane's Blog nummer 7 is al weer te lezen: Charlie's Angels en Susan's Devils
 
Afbeelding invoegen
 
 
 
11 november; Jane's Blog nr 6........Als je een hond zoekt.......is uit!!
 
Afbeelding invoegen
 
 4 november; Jane's Blog nummer 5 is al weer te lezen. En nieuw! Alle pups hebben hun eigen pagina
 
Afbeelding invoegen
 
 
Oktober 2015
 
 
28 oktober;  de pups gaan de derde week in; lees Jane's Blog nr. 4 Hare Koninklijke Hoogheid
 
Afbeelding invoegen
 

21 oktober; de pups zijn nu een week oud lees  Jane's Blog nr. 3 Lieveling van de dag
 

 
Jane is bevallen!! Op dinsdag 13 oktober.....4 mooie teefjes en 5 stoere reuen. Lees meer in haar eigen blog Jane's Blog
 
 
Jane heeft haar eigen blog gekregen. Net als bij haar eerste nest wordt er een wekelijkse update gegeven over het wel en wee van Jane. Lees meer via Jane's Blog 
 

 
Marianne heeft goed haar best gedaan. De puppy identificatiebandjes zijn gereed!!
 
Afbeelding invoegen
 
Lizke doet het goed! Op de show in Zwolle werd ze beste in de open klas met 1 uitmuntend en tevens reserve beste teef.


September 2015
 
Jane is zwanger!!! Kijk voor meer informatie bij B-nest en Puppies

Augustus 2015 
 
Ginger heeft een nieuw huis. Na de eerste 2 jaar bij Bertina en Leon te hebben gewoond, heeft Ginger een nieuw huis gevonden bij Mieke en Harry....als "enig kind" krijgt ze daar alle aandacht! We wensen haar en Mieke en Harry heel veel succes, plezier en veel liefde toe!
 
Afbeelding invoegen
 
We hebben heel veel nieuwe foto's toegevoegd van de heren en dame van ons A-nest......we zijn er heel trots op om te mogen zen hoe goed ze het alle doen!! zie  A-nest, Bo, Bertus, Rowan, Ginger, Sir James en Flannan & Harry !!
 
Afbeelding invoegen

Juli 2015

Jane werd in 2 weken tijd Nederlands en Duits Kampioen. In Oss onder keurmeester W. Arxhoek kreeg Jane haar felbegeerde laatste volle! CAC punt waardoor ze Nederlands Kampioen werd. 
In Erfurt Duitsland werd Jane onder keurmeester G. Kips (L) niet alleen beste teef, maar ook beste van het ras en beste van de groep. Super trots om deze mooie mama!!
 
Afbeelding invoegen
 
Mei 2015
 
Tijdens de kampioensclubmatch van de Ierse Setter Club hebben we een geslaagde dag gehad. Er werden veel zeer goed's als kwalificatie gegeven door de Amerikaanse en Australische keurmeesters, maar zowel Jane als Lizzy kreeg een uitmuntend, daarbij wereden ze ook alle 2 geplaatst! Jane werd 4e in een grote groep van 19! inschrijvingen. Lizzy werd zelfs 2e in de fokkersklas met 12 inschrijvingen.
 
Super gedaan die meiden!
 
Afbeelding invoegen 
 
Afbeelding invoegen


Oktober 2014
Jane werd de tweede dag in Zwolle onder keurmeester Wil Hochstenbach beste teef!! Ontzettend schijnzwanger stond ze daar, maar ze liep geweldig met veel passie. Lizzy werd 1 uitmuntend in de tussenklas evenals de dag daarvoor. Jane werd op de eerste dag van Zwolle 2 uitmuntend in een sterke openklas. Geweldig gepresteerd beide dames!! Robin van Bertina werd Beste van het Ras en tevens 2e in de Groep...een knappe prestatie voor zo'n jonge reu!
September 2014
Wat een geslaagde dag, we hebben enorm genoten van onze mannen en vrouwen van het A-nest. Wat een geweldig spul is het toch! Zie ook A-nest en Fotoalbum


Vrolijk en verdrietig nieuws, Jane heeft helaas niet opgenomen. Waarschijnlijk waren we toch aan de late kant....het is natuur maar het is wel balen! We gaan opnieuw vermoedelijk in maart 2015 bij Cassidy een poging wagen!

Onze Liz doet het goed. Met 20 maanden won ze in Duitsland, Pointer und Setter Club Rheinland, haar 1e VDH in de tussenklas en werd tevens reserve beste teef. Ze kreeg daardoor ook het reserve CAC. Het was een sterke vertegenwoordiging bij de teven en  in de tussenklas, maar ons prinsesje liet zich van haar beste kant zien.......

Darcy werd 2e in de kampioensklas en Bingley werd 3e in de openklas. Alle werden uitmuntend beoordeeld!
Augustus 2014
Nieuwe foto's van Ask Me Anything (Flannan) en HarryAnytime Anyplace "Sir James" paarsAt Last "Bertus" zwart en Addicted To Love "Rowan" roodJuni 2014
Diverse shows achter de rug en altijd goed gekwalificeerd. Lizzy wordt al een echte dame, hierbij een foto van haar prachtige adellijke hoofd genomen door Barbara Gladwish tijdens de Kampioensclubmatch. 

Dat ze echter een aardje heeft naar haar vader, when a girl has to go she has to go.....bleek maar weer op de KCM toen ze tijdens het showen haar noodstop maakte....;-)
Dank aan Barbara Gladwish die deze prachtige foto maakte.....


2 maart 2014
Onze Lizz heeft afgelopen zondag in Groningen haar 2e titel binnengehaald. Onder keurmeester A. Hancock uit Ierland kreeg ze haar derde punt en werd Nederlands Jeugdkampioen!!!


5 februari 2014
De terugkomdag voor het A-nest is in voorbereiding. Datum wordt geprikt rond half mei. Noteer in je agenda!

Helaas hebben we vandaag moeten constateren dat Jane leeg is gebleven, geen pups dus. Bij de volgende loopsheid zullen we Jane weer dekken!


11 Januari 2014
Jane is vandaag gedekt! Pups worden verwacht rond 11 maart. Kijk verder bij B-nest en Dek-en puppie info. Interesse? Neem contact op

Cassidy


Januari 2014

Jane is 2 maanden eerder loops geworden dan verwacht. Dat betekent dat zodra de progesteron op de juiste hoeveelheid zit, wij naar Luik (België) rijden.....Alwaar we worden opgewacht door een knappe reu.

Namelijk Sh.Ch. Trawricka High Jinks (Cassidy)

Kijk op de site van Trawricka van Frances McKimm voor een verdere impressie van Cassidy en de kennel van Frances. http://www.trawrickairishsetters.be/, kijk ook bij B-nest voor verder informatie. Heeft u interesse meldt u zich dan via Neem contact opDecember 2013
Bertus en Bo vieren hun 1e verjaardag!
Bertus
Bo
A-nest op 1e kerstdag 1 jaar geworden
Iedereen van harte gefeliciteerd!!Jane doet het weer! 
In Wijchen de laatste CAC show van het jaar deed Jane het weer; ze werd beste teef en Beste van het Ras! Onder keurmeester Dick Rutten werd ze wederom 1e in de groep van de Staande Jachthonden! Een super resultaat op de laatste show. Lizzy haalde haar 2e jeugdpunt binnen en hoeft er nu nog maar 1 om Nederlands jeugdkampioen te worden!! Mijn meisjes


foto Kynoweb

stop de pers -------Lizzy JEUGD WINSTER 2013---------
......Lizzy onze kleine meid van 11 maanden heeft haar 1e titel al binnengehaald......Jeugd Winster 2013 en daarmee gekwalificeerd voor de Crufts 2014!

December 2013
Onze Jane, ze doet het zo goed, vooral in Duitsland is in op de Nationale CAC show in Kassel onder keurmeester Wim Wellens, beste teef en beste van het ras geworden!! 
Onder keurmeester Dick Rutten werd ze in de rasgroep best van de rasgroep!!
Jane werd geshowd door Bertina en dat ging super!!!
November 2013
Op 10 november was weer de jaarlijkse Piet Roks Jongehondendag. Dit jaar deden er voor het eerst Ieren mee door mijzelf gefokt. Max, Bo, Rowan, Ginger en Lizzy. Allen prachtige jeugdhonden geworden.
Rowan ging er met de 1e plaats er vandoor in zijn klas, Bo kreeg een mooie 3e plek, Max de 4e en Ginger werd ook geplaatst op de 3e. Lizzy viel deze keer buiten de boot. 

De resultaten waren zo goed dat het A~nest van Tussocks Manor best nest werd; Super!!!
Met dank aan Annemarie en Rien, Jaap en Erna, Cor, Lotte en Bertina.


foto Ierse Setter Club

Oktober 2013
Bertus, hond van de maand oktober!!
http://www.hondenclubtexel.nl/September 2013
Het was een mooie maand! Niet alleen wat temperatuur betreft, maar ook wat resultaten betreft op de show. 
In Duitsland werden alle heren en dames 1e geplaatst in hun klasse. Bingley werd daarbij ook Beste Reu en Best of Breed (Beste van het Ras), Jane werd beste teef en Lizzy beste jonge hond.
Dat alles met een grote inschrijving Ieren en onder de gerenommeerde keurmeester Marianne Gyárfás (Hongarije).


links beste reu en beste van het ras Bingley
rechts Robin Hood van de Grasbroekerhof, reserve reu


Links beste teef Jane
rechts reserve beste teef Obsession van de Grasbroekerhof

2 weken later deed Jane het dunnetjes over door in Uedem Duitsland  de 1e dag beste in haar klas te worden en reserve beste teef. Onze runner up Bingley werd in een sterke openklas beide dagen 3e. Gewoon prima dus!


Bingley  (foto Wilko Jansen)


Jane beste in de openklas (foto Wilko Jansen)27 juli 2013
Het is eindelijk weer zover.  Even de kans gekregen om de site bij te werken en de vele foto's van het A-nest te verwerken. Het is duidelijk te zien dat pa Darcy een grote invloed heeft gehad! Allemaal heel erg bedankt en blijf komen met die foto's. 
Kijk bij Ask Me Anything "Flannan" en HarryArrival "Bo" (reu blauw)Anytime Anyplace "Sir James" (reu paars)At Last "Bertus" (reu Zwart)LizzyBennet en Jane.......
12 juni 2013
Nieuwe belevenissen van Bertus op Texel en Rowan die geslaagd is voor de KNJV puppycursus.....
kijk op hun eigen pagina's! At Last "Bertus" (reu Zwart) en Addicted To Love "Rowan" (reu rood)26 mei 2013
De jaarlijkse kampioensclubmatch onder keurmeesters mrs. O'Connor en miss Roffey werd Lizzy eerste in de babyklas en beste baby!

Met een kus van de keurmeester miss Roffey
foto's  Barbara Gladwish

Mei 2013
De puppen zijn nu bijna 5 maanden oud, hoog tijd dus om e.e.a. bij te werken. Nieuwe foto's in Fotoalbum, maar ook de pagina's van BennetLizzy en Darcy zijn geupdate!1 april 2013
Harry woont sinds kort samen met zijn half broer Flannan bij Sonja, Thed en Jasmijn....en nee het is geen 1 april grap maar Dashwood onze teckel is verhuisd naar Venlo en woont daar bij Karin en Marc. 


Nieuwe belevenissen en foto's op de diverse pagina's van Harry/Flannan, Dashwood en natuurlijk op de broers en zussen van het A-nesten!


  

7 maart 2013 
De laatste Jane Update......nr. 12 Empty nest.Jane Update nr. 12 Empty nest.pdf
We kijken terug op meer dan 12 prachtige weken!
3 maart 2013
Gisteren is ook Bertus opgehaald voor een hele reis naar TexelAt Last "Bertus" (reu Zwart)

 
Rowan is ondertussen in opleiding voor de jacht! Addicted To Love "Rowan" (reu Rood)

Meer foto's via de links!
 

27 februari 2013
De laatste week voor de pups en afgelopen weekend zijn de meeste naar hun nieuwe baasjes gegaan....lees er over in een na laatste de Jane Update nr. 11
 Jane Update nr. 11 Fokken gaat niet over rozen.pdf + een nieuwe album puppies week 8 (de laatste week) Fotoalbum25 februari 2013
Ook de heren Max en Bo zijn bij hun nieuwe baasjes aangekomen.
Ze maken het goed en foto's zijn te bewonderen op hun eigen pagina.Arrival "Bo" (reu blauw) , All you need is love "Max" (reu bruin)
 

25 februari 2013
Gisteren hebben we met heel veel verdriet afscheid moeten nemen van Gibbey. Gibbey was als 
eerste naar zijn nieuwe familie gegaan, maar helaas ging het zondag niet goed met Gibbey en hebben we samen een heel moeilijk besluit moeten nemen. Gibbey was ons speciale oogappeltje vanaf zijn geboorte. Gibbey rust nu met zijn zusje bij ons in de tuin onder de eikenboom. Lees ook het bericht van Gibbey zijn familie Apple of My Eye "Gibbey" (reu Groen)


23 februari 2013
De eerste hondjes zijn naar hun nieuwe eigenaren gegaan. Gibbey als eerste, Rowan als tweede en Ginger en Sir James als derde en vierde. Lees hun belevenissen of zie hun foto's in hun nieuwe huis op hun eigen pagina!

Apple of My Eye "Gibbey" (reu Groen)Addicted To Love "Rowan" (reu Rood)As It Is In Heaven "Ginger"(teefje Geel)Anytime Anyplace "Sir James" (reu Paars)

20 februari 2013
De laatste week dat ze alle 10 samen zijn, volgende week zitten ze bij de nieuwe baasjes. Lees hun belevenissen van de laatste week in Jane Update nr. 10 Puppy kijken Jane Update nr. 10 Puppy kijken.pdfDiverse albums zijn er weer bijgekomen, Puppies week 8 Buiten en Puppies kijken! Fotoalbum

14 februari 2013
Sorry voor het lange wachten maar daar is tie dan.......
Jane Update nr. 9 Monsters  Jane Update nr. 9 Monsters.pdf
en natuurlijk ook weer met het aangevulde fotoalbum bezoek en puppies week 7!6 februari 2013
6 weken! Jane Update nr. 8 is uit Meiden met ballen!!  Jane Update nr. 8 Meiden met ballen.pdf


En zoals vertrouwd zijn de albums weer aangevuld en is er een nieuwe album van week 6. 
Hanneke kwam langs en heeft een hele waslijst aan foto's verstuurd....en deze vind je in het album Hanneke op bezoek. Veel plezier!!


30 januari 2013
Jane Update nr. 7 is uit!!  Jane Update nr. 7.pdf
Natuurlijk ook weer nieuwe foto's in Fotoalbum puppies week 5 en puppies op tafel, ook het album bezoek is weer aangevuld!

30 januari 2013
De website is aangepast!
In de hoop e.e.a. overzichtelijker te maken staan al onze honden nu bij elkaar onder Onze Ieren waar je nu ook tevens de Fun foto's vindt. De Jane Update vind je nu onder A-nest
Ook zijn veel meer foto's klikbaar. Ga over de foto met je muis en als er een handje verschijnt dan kun je hierop door klikken.
Veel plezier!!


25 januari 2013
Nieuw fotoalbum; Puppies eten Fotoalbum

23 januari 2013
Jane Update nr. 6 is uit!! 24/7 Jane Update nr.6.pdfNeem verder ook een kijkje bij Fotoalbum en natuurlijk bij A-nest voor de definitieve namen en foto's van de pups met 4 weken.

17 januari 2013
Nu ook bezoek en de pups

zie Fotoalbum

16 januari 2013
Jane Update nr. 5 is klaar....alles over pap!
Jane Update nr. 5 Wij lusten er wel pap van.pdf
en zie natuurlijk ook het fotoalbum van week 3 pap! klik hier Fotoalbum


9 januari 2013 
Jane Update nr. 4 is uit!!
Jane Update
De pups zijn nu 2 weken oud.....pa Darcy heeft het er maar zwaar mee :-) Voor meer nieuwe foto's kijk bij FotoalbumDe pups zijn al weer 1 week oud!
Kijk bij Jane Update nr. 3 1 week oud_.pdf voor nieuwe ontwikkelingen en foto's.
Zie daarvoor ook Fotoalbum

Mooi toch!....31 december 2012
morgen zijn de pups een week oud en dan is er weer een nieuwe Jane Update.
Een prachtig foto met dank aan Hanneke Roeper!
Bingley Update.....

Bingley wordt een mooie maar bovenal een lieve reu, kijk bij  Bingley's Fotogalerij
Kerstpups!!!

Ze zijn gearriveerd......Jane kerstpups in de kerstnacht op 25 december 2012..... ongelooflijk trots zijn we op Jane....en Darcy!

 

Kijk verder op Jane Update

Nieuw!!
Update over Jane en straks over de pups...
Jane Update

19 november echo gemaakt bij de dierenarts
Jane is zwanger!! Aantal pups is zeker meer dan 5, het was vol in haar buik en bijna niet meer te tellen. Jane doet het goed! Ze is nu bijna 4 weken zwanger en de verwachting is dat ze (bij 63 dagen) op 2e kerstdag pups zal krijgen.

Onze Jane is gedekt door Darcy! 
Puppies worden rond kerst verwacht. Interesse voor een pup uit deze mooie combinatie?
Dek-en puppie info of Neem contact opOnze Jane draait een goed jaar!
Utrecht CAC/CACIB 20 oktober 2012

Jane reserve beste teef

2U in de openklas en daarna res CAC/CAIB onder keurmeester E. 't Lam-van DrunenAndere resultaten

2 september Giessen 
2U openklas en reserve beste teef onder keurmeester Catharine Pil

 9 september 2012 Alkmaar 
1U in de openklas en daarna reserve beste teef onder keurmeester Arxhoek

14 oktober 2012 Dortmund
2U in de openklas met een VDH! onder keurmeester Stephanie Klinge-Whipfelder

Ontmoet Harry......
Geboren 26 mei 2012 zoon van Darcy en Engla op de foto 5 1/2 week oud......
 
 
 

 

 


Uden CAC/CACIB 23 juni 2012
Jane Beste Teef en BOB!!!!
Het was al weer even geleden vele shows gelopen en vaak werden zowel Darcy als Jane 1e in hun klas, maar een grote prijs zat er steeds maar weer niet in tot........de laatste show voor de zomervakantie, Uden onder keurmeester Jo schepers werd Jane 1 in haar open klas, beste teef uit een sterke line-up van beste teven en BOB!!Ze versloeg daarmee de kampioensreu van Diana.
 
In de erering werd ze geselecteerd en viel (helaas) uiteindelijk als 7e beste uit de prijzen.
 
Jane is echter wel een plaatje aan het worden zie hier het resultaat.
 

Foto Anne Jansen

Wijchen CAC/CACIB 12 december 2011
Darcy Beste Reu en daarmee beste Ierse Setter 2011!!!!
Jane 1U in de tussenklas!!!
Het was een thriller, maar met 1 punt  verschil won Darcy, door de laatste show van het jaar in Wijchen te winnen! Jane werd 8e beste teef en daarmee ook een hele prestatie!!
Wat een jaar!!!!


Leuven CAC/CACIB 29 oktober 2011
Ook in Belgie werd darcy dit jaar 1e BOB en 4e in rasgroep 7
Bertina showde Darcy daar ik E&B cursus had......
 


 
Rotterdam CAC/CACIB 28 augustus 2011
Darcy Beste Reu!! en Jane haar 1e Jeugd CAC!!
Een fantastische dag! Alle Grasbroekerhof honden werden onder keurmeester Tuus v. Adrichem Bogaert Kwint als 1e geplaats, we zijn zeer trots!!


Darcy BOB en 3e BOG in Echt 3 juli 2011!!!!
 
Ik ziek in bed en Bertina met Darcy aan de haal :-)))!
Geweldig trots ben ik op onze Dars en op Bertina!!
 
 
 

Op zoek naar een pup? Bij Ierse Setter kennel van de Grasbroekerhof zijn nog enkele reuen beschikbaar
zie Dek-en puppie info
 

Jane heeft HD A!!!
met een Norbergwaarde van 36! De beste heupscore van allemaal...ongelooflijk!
en haalde tevens haar res CAC in Zwitserland!!
 


Geslaagd voor mijn KK2!!!
Resultaten 4 x een 9 en 3 x een 8!!!
 
Daar mag ik toch wel over schrijven :-))??
Darcy haalde in Goes zaterdag 14 mei 2011 het reserve CAC!!
Dit zou betekenen dat Darcy al definitief Nederlands Kampioen is, maar we wachten de bevestiging van de Raad van Beheer nog af!

Drie keer op rij!!: Onze trots!
Darcy BOB CAC/CACIB Leiden zondag 20 maart 2011
Het was een fantastische overwinning met veel concurrentie en niet verwacht. Daarbij werd Darcy ook nog 3e in Rasgroep 7
 
Foto Dianne van de Valk
 

Darcy BOS CAC/CACIB Groningen zaterdag 5 maart 2011
 
Darcy werd in de tweede CAC/CACIB show van het jaar in Groningen Beste reu en won zijn 2e CAC/CACIB onder keurmeester Gordon Williams (UK).....hoe trots kun je zijn!
 
Foto Monique Knegt

Darcy BOB CAC/CACIB Eindhoven zaterdag 5 februari 2011
Onder keurmeester Ricky Lochs werd Darcy BOB in Eindhoven
en tevens 6e in rasgroep 7!
 


KC Waalwijk, zondag 16 januari 2011
Darcy was goed bezig! BOB, BOG en 5e BIS. (foto's Natasja van Heesch)
Jane werd beste puppy van het ras
 
 
Keurmeester Mr. M. Forte (Irl)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verein Pointer und Setter West Falen Ruhr CAC, zondag 9 januari 2011
De eerste show in het nieuwe jaar.
Onder keurmeester Beatrice Nauer hadden de heren binnen hun klas met behoorlijk wat concurrentie het prima gedaan afgelopen zondag.
Maar onze Jane stak ze de loef af met een eerste plaats en een veelbelovend kwalificatie in de jongste klasse  onder keurmeester Rolf Blessing.
Jane 1 VV in jongste klas
Darcy 3 uitmuntend in de open klas
 
Bingley 3 uitmuntend in de tussenklas

****NIEUWS **** NIEUWS **** NIEUWS **** NIEUWS ****
National Ausstellung Kassel 11 december 2010
Darcy 1U openklas
Reserve Beste Reu!
Definitief VDH Kampioen!!

Tevens is Gentleman van de Grasbroekerhof in Wijchen (12.12.2010) definitief Nederlands Kampioen geworden!!! Bertina gefeliciteerd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Winner Amsterdam 28 november 2010
Bingley in de tussenklas 1U
Darcy in de openklas 4U

 


 

Piet Roks JHD 14 november 2010
 
Jane 2e plaats (pups 6-9) maanden! Staan is soms nog wel een probleem


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clubmatch KC Venray 31 oktober 2010
Darcy 1U, BOB, 2e plaats in Groep 7
 
Jane voor het eerst op een show......en ze deed het goed!
Jane: 1VV, Beste pup, 7e beste pup in show!
 

Clubmatch Den Bosch 12 september 2010
 
Darcy 4e Best In Show !!!!!!!!!
 
Darcy Best Of Group 7
 
Darcy 1e Openklas
Bingely 1e Tussenklas

National Setter & Pointer Rheinland 22 augustus 2010
 
Darcy 1U openklas zijn 5e VDH is binnen

Bingley 3U in de tussenklas
 
 
 

Clubmatch Maastricht 8 augustus 2010
 
Bingley Jongehondenklas 1U (hier geshowd door Britt)
 
 
Darcy Openklas 1U

Uedem juli 2010 warm (> 35 graden) maar goed gedaan de heren!!
 
Bingley 2e plaats Uitmuntend

Darcy 3e plaats Uitmuntend
 
Darcy on the move
 
 
 
 

Op 24 juni brachten we 's avonds laat een meisje thuis: Jane

 
5 mei 2010 een nieuw aanwinst in de familie: Dashwood
 
                             

 
Rheinland CAC 21 maart 2010

Darcy 1 uitmuntend in de tussenklas! Zijn 4e VDH is binnen!!


 


KV Rijnland CAC 20 maart 2010
 
Zowel Bingley in de jeugdklas als Darcy in de tussenklas 2 uitmuntend


Super nieuws

Vandaag 17 maart 2010 melding van de HD uitslag van Bingley
 
een A!!!

 

 


Clubmatch KC De Peel 2010

Darcy 5de Best in Show!!!!!!!!


Foto Wanda Pepers
Bingley 1 uitmuntend Jeugdklas 

Foto Wanda Pepers
 


National CAC Rheinberg 27 februari 2010

Darcy 1 uitmuntend Tussenklas VDH/CAC kampioenschap 

Eindhoven CAC 5 februari 2010

Darcy 1 uitmuntend Tussenklas

Foto Anne Jansen
 
 
Bingley 2 uitmuntend Jeugdklas
 

Foto Anne Jansen
 
Clubmatch Waalwijk 23 januari 2010

Darcy 1 uitmuntend Jongehondenklas
 

Foto Jean Peters
 
Bingley 1 uitmuntend Jeugdklas
 

Foto Jean Peters